LOKACIJA

Palace-Lesic-Dimitri-Korcula-location1
Palace-Lesic-Dimitri-Korcula-location2

Korčula je jedan od većih otoka u Hrvatskoj, a ima ih više od 1000. Smjestio se između Dubrovnika i Splita i savršeno je polazište za istraživanje poluotoka Pelješca i ostalih otoka Južne Dalmacije. Otok je poznat po svojoj bogatoj povijesti i snažnoj lokalnoj tradiciji bavljenja glazbom i općenito umjetnošću, ali i po proizvodnji izuzetnih vina i maslinova ulja.

Palača Lešić Dimitri skrivena je unutar zidina srednjevjekovnog grada Korčule, poznatom po malim vijugavim ulicama, crvenim krovovima od terakote, ljupkim crkvicama. Smještena je tik do kuće Marka Pola, a samo je desetak metara udaljena od kristalno čistog Jadranskog mora.

Otkrijte prekrasne vinograde, šarmantna sela, skrivene plaže i povijesne građevine; prepustite se vinu, maslinovu ulju, kamenicama, udobnosti privatne motorne brodice i jedrilice u vlasništvu Palače, istražite okolne otoke.

 

Transfer hidroavionom: 

Hidroavion leti dva puta dnevno iz Splita i Dubrovnika za Lumbardu (Lumbarda je malo selo 5km od Korčule). Dvadeset minutni let u avionu s 19 sjedećih mjesta pružit će Vam brz i ugodan način dolaska na Korčulu. Sa cijenama od 30 eura.

Imajte na umu da je dozvoljena kilaža za prtljagu samo 15 kg. Za više informacija pogledajte www.ec-air.eu

 

Trajanje letova:

London: 2,5 sata, Pariz: 2,5 sata, Beč: 1,5 sat, Frankfurt: 1,5 sat, Rim: 1 sat, Stockholm: 3 sata

 

Trajanje transfera:

Iz Splita - autom: 3 sata / brzom motornom brodicom: 3 sata
Iz Dubrovnika - autom: 2,5 sata / brzom motornom brodicom: 2.5 sata