PALAČA


Gdje Put svile započinje...

Privatna oaza u središtu starog grada. Idealno utočiste za parove, obitelji ili grupe prijatelja.

Palača Lešić Dimitri nalazi se u srcu starog grada Korčule i svojom profinjenom elegancijom upotpunjuje bogatu povijest i kulturnu baštinu otoka. Slaveći sklad starog i novog, ovo „boutique“ utočište ima samo pet jedinstvenih i prostranih apartmana. Osmislio ih je tim arhitekata i dizajnera interijera iz Azije i Hrvatske, a glavna inspiracija bio im je najpoznatiji stanovnik Korčule, slavni moreplovac Marko Polo i njegova putovanja duž Puta svile, koji je, kako priče kažu, započeo baš ovdje, na ovom prekrasnom otoku.

Povijest palače >>

Ova nekadašnja biskupska palača iz 18. stoljeća restaurirana je punih pet godina s mnogo ljubavi, a danas svima koji su željni bijega, opuštanja, odmora ili kreativnog stvaranja pruža svu udobnost luksuznog hotela. Uz pomoć našeg ljubaznog osoblja, ovdje možete iskusiti istinsku srž Dalmacije. Svi su članovi osoblja odreda zaljubljenici u otok i svoju ljubav žele na jednostavan i nenametljiv način podijeliti s našim gostima.

Naš je cilj slaviti, dijeliti i promovirati ono najbolje što Hrvatska može ponuditi – od bogate prošlosti, kulture i ljepote prirode do raznolikosti i kvalitete njezine gastronomije.

Još uvijek razmišljate gdje odsjesti na Korčuli?