lesic-dimitri-logo-6135-1298304184-2.png

 

 

 

                                                                  Politika privatnosti

 

 

 

Sjedite drutva: LeiDimitri d.o.o., Martieva 21, 10000 Zagreb, Hrvatska
Mati
ni broj drutva: 1965735

Operativna adresa: Palaa LeiDimitri, Don Pavla Poe 1-6. 20260 Korula, Hrvatska

Drutvo LeiDimitri posveeno je zatiti i potovanju vae privatnosti. Ova politika utvrđuje osnove i principe po kojima postupamo u uporabi osobnih podataka koje od vas prikupljamo ili koje ste nam dali direktnim ili indirektnim putem.

U skladu s odredbama Ope uredbe o zatiti osobnih podataka (GDPR) voditelj obrade je LeiDimitri d.o.o., Martieva 21, 10000 Zagreb, Hrvatska.

Naregulator je Agencija za zatitu osobnih podataka (AZOP), Fra Grge Martia 14, 10000 Zagreb, Hrvatska.
Tel: +385 1 4609 000
Fax: +385 1 4609 099

Email: azop@azop.hr
Web stranica: http://www.azop.hr

Osobne podatke prikupljamo iskljuivo radi izvravanja naih usluga potencijalnim gostima i gostima Palae LeiDimitri na nain kako je određeno Opom uredbom o zatiti osobnih podataka te odgovarajuim hrvatskim zakonima i drugim aktima.

Osobne podatke prikupljamo od posjetitelja naih web stranica upotrebom upitnika i rezervacijskih obrazaca, te kada nam svoje osobne podatke poaljete elektronskom potom.

Upotrebom kolaia (cookies) putem web posluitelja prikupljamo podatke o vaoj posjeti naim web stranicama u statistike svrhe. Informacije koje time prikupljamo su anonimne i generalizirane, te pri tome ne primamo osobne podatke ili informacije kao to su vaa adresa

elektronske pote ili IP adresa. Informacije prikupljene vaom posjetom naim web stranicama ne upotrebljavamo za profiliranje niti IP adrese ne pridruujemo ostalim osobnim informacijama.
Posjetitelji na
ih web stranica mogu odbiti uporabu kolaia uskraivanjem prihvaanja kao i promjenom postavki svojeg preglednika. Također ih u bilo kojem trenutku mogu izbrisati.

Vai osobni podatci mogu biti dostavljeni treim osobama kao to su turistike agencije ili putne web stranice koji u vae ime rade upite ili rezervacije. Preporuujemo da se informirate o njihovim politikama privatnosti na koje mi ne moemo utjecati niti ih kontrolirati.

Ne prikupljamo ili pohranjujemo osjetljive podatke o vama, kao to su rasno ili etniko porijeklo, politika opredijeljenost, zdravlje ili seksualne preferencije. Informacije o vaoj religijskoj pripadnosti zadrat emo samo na vaizriiti zahtjev kako bismo vam osigurali adekvatne usluge koje bi mogle biti vane i utjecati na vae religijske osjeaje kao to je npr. prehrana.

Neemo traiti da nam elektronskom potom ili putem naih web stranica dostavljate brojeve kreditnih kartica ili bankovnih rauna. Također ne zadravamo podatke o kreditnim karticama ili bankovnim raunima.

Osobne podatke koje nam dajete neemo upotrebljavati u marketinke svrhe osim uz vau jasno izraenu dozvolu.

U manjem broju sluajeva neke vae osobne podatke, kao to su ime i telefonski broj, moemo dati fizikim ili pravnim osobama koje za nas obavljaju određene usluge, kao to su transferi u i iz Palae LeiDimitri, restoranima ili vinarijama gdje za vas radimo rezervacije, te ostalim davateljima usluga koji trebaju te podatke radi pruanja usluge koju ste naruili odnosno ugovorili.

Zakonski smo obvezni prikupljati određene informacije o naim gostima ukljuujui informacije navedene u putovnicama i osobnim iskaznicama i te podatke putem e-visitor sistema dostaviti Hrvatskoj turistikoj zajednici i Ministarstvu unutarnjih poslova. U skladu sa zakonom te podatke obvezni smo uvati u elektronskom obliku u razdoblju od dvije godine nakon ega se ti podatci briu.

Zakonska je obveza uvanje knjigovodstvene dokumentacije u razdoblju od deset godina. To podrazumijeva i podatke o gostima kao to su ime itd. navedene u izlaznim raunima za izvrenu uslugu. To ni u kojem sluaju ne ukljuuje kontakt podatke, brojeve bankovnih rauna, kreditnih kartica ili bilo koju osjetljivu osobnu informaciju.

Uz izuzetke, kako je naprijed navedeno, vae osobne podatke ne proslijeđujemo treim osobama.

Vae osobne podatke i informacije u elektronskom obliku, koje smo obavezni zadravati zbog zakonskih ili ugovornih razloga, pohranjujemo na sigurnosnim lozinkamana zatienom serveru u naim uredima u Don Pavla Poe 1-6, Korula, Hrvatska. Pristup tim informacijama je ogranien odnosno dozvoljen samo ovlatenom osoblju Recepcije, Rezervacija i viim managerima.

Na vazahtjev dat emo vam na uvid, izmijeniti ih ili izbrisati vae osobne podatke koje pohranjujemo, osim onih podataka koje moramo zadravati zbog zakonom određenih razloga. U vezi navedenog moe nas kontaktirati na adresu elektronske pote: administration@ldpalace.com.